Dezbatere cu tema ”Ziua Diasporei Sighișoara”, în 12 August 2019 |

Fundația Romanian Business Leaders, prin RePatriot și Municipiul Sighișoara, va organiza o masă rotundă cu tema ”Ziua Diasporei Sighișoara”, luni, 12 august 2019, începând cu ora 10:00, în Sala Festivă a Municipiului Sighișoara.

În cadrul acesteia, municipalitatea dorește să înțeleagă care sunt măsurile pe care cei care locuiesc în Diaspora, le văd necesare pentru ca Sighișoara să devină suficient de motivantă în vederea întoarcerii românilor acasă.

La eveniment va fi prezent Președintele Asociației antreprenorilor străini din Italia, Ambasador RePatriot – Antreprenor în România și Italia, domnul Valentin Făgărășian, care va aborda anumite subiecte specifice despre cum putem atrage românii din Diaspora mai aproape de localitatea natală.

Antreprenorii prezenți vor avea posibilitatea de a prezenta oportunități de afaceri locale, de parteneriate, oportunități în turism și servicii și oferte de angajare. În încheierea evenimentului dedicat Zilei Diasporei va fi organizată o vizită în Cetatea Medievală.

Confirmările de participare pot fi trimise pe adresa primaria@sighisoara.org.ro, până în 7 August 2019.

Repatriot este o comunitate constituită ca o platformă de inspirație, informație, consiliere, sprijin, mentorat și educație antreprenorială ce-și propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară.