Campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice

Sâmbătă, 28 Septembrie, va avea loc o acțiune de colectare gratuită a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice în cadrul Campaniei de Mediu Mini Colectare Deșeuri Electrice și Electronice ”Protejăm Natura Împreună”, realizată de Asociația Română pentru Reciclare și Sistemul Național de Colectare.

Colectarea se face direct de la populație, firme și instituții sau centralizat, în punctul de colectare situat lângă Gimnaziul de Stat ”Zaharia Boiu” din cartierul Târnava II. Pentru informări sau programări privind preluarea deșeurilor sunt alocate numerele de telefon 0800444800 și 0741754708, disponibile în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Se vor colecta aparate electrice, electronice sau electrocasnice, baterii portabile și industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente. Drept recompensă, vor fi oferite 3 tichete în valoare de 10 lei pentru combine, vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi și complete, 2 tichete în valoare de 10 lei pentru mașini de spălat haine și mașini de spălat vase și 1 tichet în valoare de 10 lei pentru aragaz, boiler sau centrală termică.

Pentru restul aparatelor predate se primește un tichet de participare la o tombolă cu următoarele premii: 1 cafetieră, 2 prăjitoare de pâine și 3 truse de scule. Tragerea la sorți va avea loc la sfârșitul programului de colectare.

Aceste tipuri de deșeuri pot fi colectate gratuit în orice perioadă a anului, apelând numerele de telefon 0741028787 și 0756036756.