Dorian Popa, în concert caritabil pentru reabilitarea maternității

Concert caritabil

Asociația sighișoreană Ioana Figan – Speranță și Minune, cunoscută pentru proiectele inițiate și implementate în domeniile medical și social, organizează un concert caritabil ce urmărește strângerea de fonduri pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a Secției de Obstetrică-Ginecologie.

Invitat este Dorian Popa, care va concerta la Restaurantul Imperial, în 21 Februarie 2020, de la ora 19:00. Deschiderea va fi asigurată de trupele de dans Diamonds și K-Boom, ce activează în cadrul Clubului Copiilor.

Organizației non-profit i se datorează, printre altele, igienizarea curții Spitalului Municipal, igienizarea curții Maternității și refacerea sistemului de încălzire al Secției de Pediatrie, acțiuni la care voluntarii au dovedit că pot fi solidari în probleme pentru care Primăria Sighișoara nu are soluții.

Biletele la eveniment sunt disponibile online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, dar și la Librăria Hyperion. În același timp se pot face donații, în contul de Lei – RO47 BTRL RONC RT04 4628 3201 sau în cel de Euro – RO94 BTRL EURC RT04 4628 3201, ambele deschise la Banca Transilvania. Mai mult, firmele pot direcționa 3.5% din impozitul pe venit, completând formularul 230.