Prima ediție a concursului de alergare și mers vioi 5K Run & Walk

5K Run & Walk – Run for a reason este o mișcare sportivă pentru amatori, cunoscută în întreaga lume, pe care Asociația AUM, în parteneriat cu Asociația Wild Carpathia, o aduce în Sighișoara. Ea se adresează iubitorilor de sport, dar și celor ce caută distracție, relaxare, modalități de petrecere a timpului liber sau promovarea unui stil de viață activ și sănătos.

Această primă ediție a concursului de alergare / mers vioi are ca scop strângerea de fonduri pentru trupele de dans ale Clubului Copiilor din Sighișoara, coordonate de profesorul Cornel Câmpian.

Startul se va da duminică, 22.09.2019, la ora 16:00, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu Eremia Grigorescu. Traseul are 10 străzi, măsoară 5 km și va fi prezentat cu câteva zile înaintea startului. Alocarea numerelor individuale de concurs se face începând cu ora 15:00.

Pot participa persoane cu vârsta de peste 10 ani, taxa de înscriere fiind de 10 lei de copil și de 20 de lei de adult, pentru cei care se înscriu online până în 20.09.2019, sau de 15 lei de copil și de 25 de lei de adult, pentru cei care se înscriu în ziua evenimentului. Participanții vor trebui să semneze o declarație personală de asumare a participării.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.