”Produs în Sighișoara”, o piață virtuală pentru comunitate

În contextul pandemiei de COVID-19, campania Produs în Sighișoara a ziarului Independentul Sighișorean, având susținerea Uniunii Independente Pentru Sighișoara, s-a împrospătat cu o siglă nouă și s-a dezvoltat în punct virtual de intermediere gratuită între micii producători, unitățile de alimentație publică și consumatori.

Demersul este valabil nu doar pe perioada menținerii stării de urgență sanitară, cât mai ales după încheierea ei, astfel încât acest segment al economiei locale să devină mai puternic, mai sănătos și mai trainic, prin popularizarea de produse și servicii din partea locului, susținere reciprocă și salvarea unor slujbe.

Este, totodată, un bun prilej pentru fiecare dintre noi să dezvoltăm sentimente de apartenență la comunitate, mândrie, patriotism, solidaritate și dorință de refacere a identității locale.

În acest sens, a fost inaugurată o platformă online cu producători și unități de alimentație publică din proximitatea noastră, care pot asigura unele bunuri necesare traiului zilnic, cu respectarea normelor igienico-sanitare și a celor privind circulația, astfel încât procurarea acestora să aibă loc cu eforturi minime.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina de Internet www.produsinsighisoara.ro, să vă înscrieți produsele sau să citiți ofertele, să intrați în contact și să comandați!