Se caută 20 de tineri pentru proiectul ”CivicACT-Activ-Co-responsabil-Tânăr”

Fundația Mihai Eminescu Trust a început selecția a 20 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani, care domiciliază în Sighișoara și împrejurimi, pentru un proiect ce urmărește să-i conștientizeze în legătură cu importanța implicării în comunitate, luarea deciziilor și responsabilitatea pe care o avem în susținerea democrației și apărarea valorilor fundamentale.

Pe durata celor 3 luni de implementare a proiectului, tinerii vor participa la 2 ateliere de educație non-formală (în Sighișoara), la 3 vizite de studiu (în Viscri, Brașov și București) și la o dezbatere publică în cadrul căreia vor avea posibilitatea să aplice tot ceea ce au învățat.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac până în 20 August 2019, ora 17:00, pe adresa lbunescu@mihaieminescutrust.org, sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Fundației. Solicitarea de înscriere trebuie să cuprindă numele complet, numărul de telefon și vârsta.

Proiectul se implementează în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES, fiind finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, cu suma de 37,952.45 de lei.