Shopping City Târgu Mureș, noua destinație de cumpărături și relaxare a mureșenilor

Proprietarii Shopping City Târgu Mureș au anunțat deschiderea centrului comercial în două etape, fiind pregătiți să-și întâmpine clienții într-un mediu sigur din punct de vedere sanitar. Începând cu 25 iunie, hipermarket-ul Carrefour (cu o suprafață de vânzare de 7.500 mp și o diversitate de produse disponibile) și magazinele adiacente (Flanco, DM, Pepco, Gerovital, Smyk, farmacia Help Net, Bookcity, Nobila Casa, Inmedio, Meron Café, Bijou Brigitte, Cador, Bunătăți Ardelenești, Frizeria Brillance, Beauty for you și multe altele) devin primele puncte deschise. În 16 iulie va avea loc inaugurarea oficială și deschiderea tuturor spațiilor comerciale.

Sub conceptul ”Destinație pentru întreaga familie”, Shopping City Târgu Mureș este cel mai important centru comercial din regiune și cel mai important proiect inaugurat anul acesta în Transilvania. Cu o suprafață de 40.000 mp, peste 130 de magazine, un etaj complet dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 mp, noul centru comercial propune o experiență unică de cumpărături și relaxare în siguranță, aducând elemente inovatoare și sustenabile de arhitectură, mărci exclusive și concepte noi de magazine.

Reprezentanții centrului spun că au luat toate măsurile de prevenire a răspândirii epidemiei de COVID-19, prin asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și dezinfectarea constantă a centrului comercial. Astfel, au fost instalate dispensere cu dezinfectant, aerisirea va fi efectuată periodic, în mod natural, au fost instalate benzi de distanțare socială în zonele unde se creează aglomerație, purtarea măștii de către angajați și clienți va fi obligatorie și va fi asigurată măsurarea temperaturii la intrare.

Shopping City Târgu Mureș este cel de-al 20-lea centru comercial din portofoliul NEPI Rockcastle, principalul grup de investitori în comerț și imobiliare din Europa Centrală și de Est, cu prezență în 9 țări și investiții ce însumau, la 31 decembrie 2019, peste 6 miliarde de Euro.

 „Shopping City Târgu Mureș este un proiect complex, ce generează valoare adăugată pentru comunitate și întreaga zonă. Ne dorim să oferim clienților noștri un spațiu cosmopolit pentru cumpărături și relaxare, aducând, în exclusivitate, branduri naționale și internaționale, dar și concepte inovatoare, cum ar fi terasa exterioară, unică în Târgu Mureș”, declară Dorinel Udma, Asset Manager, Shopping City Târgu Mureș.