Târgul de Cariere Mureș: șansa să-ți găsești jobul potrivit într-o singură zi

În 20 aprilie, Târgul de Cariere este locul de întâlnire al angajatorilor activi cu cei dornici să exploreze oportunități profesionale. Marți, pe targuldecariere.ro, reprezentanții companiilor îți prezintă joburile disponibile și informații diverse despre mediul de lucru pe care îl oferă. Gândește-te care îți sunt nevoile profesionale în acest moment, stabilește-ți obiectivele în această direcție și hai, că variante există!

Târgul de Cariere vine cu soluții care să răspundă așteptărilor participanților, fie că sunt proaspăt absolvenți sau oameni cu vechime în câmpul muncii. Ediția de primăvară îți oferă atât șansa de a reține atenția recrutorilor, cât și posibilitatea de a participa la sesiuni de consiliere din partea unor actori importanți de pe piața muncii din Mureș. Interviurile cu experți din diverse arii de activitate, integrate în emisiunea LIVE care va fi transmisă începând cu ora 11:00 pe Website, Facebook, YouTube și LinkedIn, reunesc informații care te pot ajuta în alegerile profesionale, povești despre cum ei au reușit să surmonteze etapele dificile din carieră, astfel că nu îți rămâne decât să exploatezi la maximum potențialul de sfaturi al acestora.

Printre intervențiile recomandate de organizatori, regăsim Suntem mai mult decât o companie, suntem o comunitate – Azomureș. Din interviul realizat cu purtătorul de cuvânt, Ovidiu Maior și Monica Filpișan, managerul de recrutare, integrare și dezvoltare, vei afla noutăți despre companie, exemple de roluri, precum și despre modul în care poți fi parte din comunitatea Azomureș.

Tot la categoria recomandări menționăm și lansarea cărții Învățăm împărtășind. Ghid de experiențe scrise de și pentru specialiștii L&D, apărută de curând la Editura Trei. Volumul coordonat de Gabriela Hum – trainer, consultant și psiholog, reunește opiniile despre procesele de învățare a 18 specialiști care lucrează în companii diferite. Cei care au acceptat invitația la dezbaterea moderată de Victor Popescu sunt: Călin Grigorovici, Răzvan Goga, Zamfira Stan, Mónika Pál și Gabriela Hum.

Dintre companiile participante la Târgul de Cariere Mureș, în acest sezon, amintim Azomureș, Hirschmann, Accenture, Bosch Automotive Blaj, iar ofertele de joburi afișate pe platformă sunt din domenii ca automotive, farmaceutic, producție, inginerie, programare, IT, contabilitate, consultanță și vânzări. La eveniment participă și companii din străinătate care oferă oportunități de muncă în diverse domenii disponibile în Austria, Danemarca, Elveția, Franța și Germania. Noutatea acestei ediții este reprezentată de internshipuri și numărul crescut al locurilor de muncă de la distanță oferite în IT și consultanță.

Pentru a aplica la posturile disponibile este necesară crearea unui cont de utilizator pe targuldecariere.ro, în care, după autentificare, se înregistrează CV-ul actualizat. Organizatorii vor fi aproape pe toată perioada evenimentului și îți vor oferi suportul necesar folosirii platformei.

Târgul de Cariere a împlinit 15 ani de activitate. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a demonstrat că fiecare ediție este un moment oportun pentru a face lucrurile mai bine, devenind, astfel, cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă cu un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. Târgul de Cariere a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea talentelor și a șanselor de angajare pentru acestea. Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră prin soluțiile sale de recrutare și employer branding companiilor care angajează și se dezvoltă în orașele Cluj, Chișinău, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu Mureș.